سرويس چرخ گوشت
تميز كردن و سرويس چرخ گوشت آسان است. با دنبال كردن شش مرحله آسان و معمول مي توانيد اين كار را انجام دهيد. اينها روشهاي مؤثري براي سالم ماندن آسياب هستند.
1. بعد از هر بار استفاده تميز كنيد
- وقتي كارتان با چرخ گوشت تمام شد، فورا آن را درست تميز كنيد.
- تميز كردن سريع باعث كندن مواد از بدنه چرخ گوشت مي شود.
- كاربر فكر مي كند،”خوب ، من بعد از استفاده بعدي اين كار را مي كنم.”
- نه، اگر مي خواهيد هميشه گوشت آسياب شده داشته باشيد، اين كار را نكنيد.
2. قطعات را جدا كنيد
جدا كردن روش ديگري براي تميز كردن قطعات است. به همين دليل كاربر مي تواند به تميزكاري قطعات بپردازد. حتي كارشناسان مكانيكي پيشنهاد مي كنند كه هنگام سرويس و تعمير چرخ گوشت قطعات جدا شود.
حالا چند قسمت در چرخ گوشت وجود دارد؟ بستگي دارد اما برخي از قسمتهاي مشترك به شرح زير است:
- تيغه
- بشقاب يا بشقاب
- روكش تيغه و صفحه.
- پيچ
- هاپر
- لوله تغذيه
- هل دهنده
اين قطعات را مي توان براي تميز كردن جدا كرد. هنگام سرويس چرخ گوشت اين نكات را در نظر بگيريد:
استفاده از شوينده و آب گرم:
اين يك روش موثر تميز كردن است. مي توان آن را با يك سطل شروع كرد. اين روند:
- سطل را با آب گرم پر كنيد.
- مواد شوينده مخلوط كنيد.
- آب را هم بزنيد تا كف شود.
- هر قسمت را به مدت يك دقيقه خيس كنيد.
- خاك را به آرامي مالش دهيد.
- براي تميز كردن تيغه ، پيچ و پوشش از اسفنج استفاده كنيد.
- براي تميز كردن قيف ، لوله تغذيه و سوراخ هاي صفحه از برس بطري استفاده كنيد.
فرايند خشك كردن
بعد از آب درماني با مواد شوينده گرم ، نوبت پاك كردن و خشك شدن است. هر قسمت را با يك پارچه خشك و نرم پاك كنيد. سپس بگذاريد قطعات براي يك دقيقه خشك شوند. دوباره قطعات را براي پاك كردن آب باقيمانده پاك كنيد.
از دستگاه خود نگهداري كنيد
فرآيندهاي ذخيره سازي مناسب مي تواند طول عمر آسياب را افزايش دهد. اين نه تنها براي يك عمر ضروري است ، بلكه براي آسياب صاف نيز ضروري است.
براي نگهداري مناسب آنو جلوگيري از نياز تعمير چرخ گوشت، در اينجا چند نكته آورده شده است:
- هر قسمت آسياب را داخل كيسه برنج قرار دهيد. برنج رطوبت را خيس مي كند.
- اگر استفاده از كيسه برنج امكان پذير نيست ، قطعات را داخل يخچال بگذاريد.
- براي قطعات روغني از آب سفيد كننده مخلوط استفاده كنيد. با اين كار قطعات سالم مي شود.
- قطعات فلزي را با روان كننده هاي فلزي روغن كنيد. اين كار آسياب را از زنگ زدگي نجات مي دهد.
3. سر آسياب را بازرسي كنيد
فرآورده هاي گوشتي بايد قبل از استفاده از دستگاه آسياب، ذوب و نسبتاً خنك باشند. گوشتي كه دماي اتاق باشد، منجر به ايجاد لكه اي از ذرات آسياب شده مي شود، و گوشت منجمد يا حاوي استخوان سخت خرد مي شود.
اگر از وضعيت برش هاي گوشتي كه در داخل چرخ قرار مي دهيد توجه نداشته باشيد، ممكن است سر آسياب شل شود. اين قسمت وظيفه فشرده سازي يك تخته گوشت و فشار دادن آن به سمت دندان هاي آسياب را دارد.
براي بازرسي سر و تعمير چرخ گوشت، اين مراحل را دنبال كنيد:
- دستگاه خود را از برق بكشيد و محفظه اي را كه در اطراف سر قرار دارد باز كنيد.
- اطمينان حاصل كنيد كه چيزي به سر آن گير نكرده است.
- اين مي تواند مانع تماس با تكه هاي گوشتي شود كه از طريق دستگاه تغذيه مي كنيد.
- اطمينان حاصل كنيد كه سر آسياب به درستي لنگر انداخته شده است.
- محفظه را محكم كرده و بالاي دستگاه را فشار دهيد.
- در صورت نصب هد به روش مناسب ، بايد احساس مقاومت كنيد.
4. دندانه هاي دستگاه را بازرسي و جايگزين كنيد
دندان هاي آسياب وظيفه برش گوشت و جداسازي آن به نوارهاي نازك را دارند. استفاده بيش از حد از دستگاه شما باعث كدر شدن دندان ها مي شود.
اگر در آخرين باري كه از چرخ گوشت خود استفاده كرده ايد، گوشت به قطعات يكنواخت بريده نشده است، احتمال اينكه دندان ها به درستي كار نمي كنند، وجود دارد.
مراحل كار
- با استفاده از پيچ گوشتي سخت افزار را شل كنيد.
- دندان ها را برداشته و بصري از آنها بازرسي كنيد.
- اگر دندان ها فرسوده به نظر مي رسند، يك مجموعه جديد از سازنده محصول خريداري كنيد.
- شما مي توانيد دندان آسياب را از مشاغل فروش تجهيزات تهيه مواد غذايي رستوران و مسكوني خريداري كنيد.
- پس از نصب دندانه هاي جديد، براي تعمير چرخ گوشت، آن را آزمايش كنيد تا مشخص شود آيا درست كار ميكند يا خير.
مراقبت از تجهيزات را با تميز كردن و خشك كردن آنها بعد از هر بار استفاده انجام دهيد.
برچسب: ،